Merken

Betaalmethoden
AfterPay – Veilig achteraf betalen
Allebedrijvenin Recensies Viadennis Laptop Adapters en Accu's

Acer Extensa 5230e Accu


Acer Extensa 5230e Accu
van
€49,99
voor
€33,95
Voltage:10.8 - 11.1v
Amperage:4400mA

Acer Extensa 5230e Accu

Onderaan deze pagina vindt u de 14,8 Volt variant van deze laptop accu.Acer Extensa 5230e Accu

Deze Sygnosis accu is geschikt voor diverse laptops en notebooks. Deze Sygnosis accu voldoet aan de strengste eisen en richtlijnen.


Specificaties

Deze Sygnosis accu heeft een voltage van 10.8 - 11.1. Indien u een vervangende accu zoekt, mag dit voltage tot 1,5V afwijken van het voltage van uw huidige accu. Het capaciteit van deze accu is 4400m milliampère-uur. Ampère-uur van een accu geeft aan hoe lang de accu stroom kan leveren zonder geladen te worden. Een hoger mAh betekent dat de accu langer mee kan.


Gebruik

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. Door de moderne chipsets die aan boord van de Sygnosis accu zitten, schakelt de accu de laptop vanzelf uit als deze bijna leeg is. De lithium-ion accu hoeft dus geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. Dit betekent dat u niet hoeft te wachten tot de accu leeg is, maar deze gewoon op kunt laden wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door verslijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 40% opladen en niet voor 100%.

U kunt deze Sygnosis accu gerust in de laptop laten zitten. Het is niet nodig de accu uit de laptop te halen om deze te sparen. Als de accu na het laden vol is, wordt het laadmechanisme automatisch uitgeschakeld. Let er wel op dat u geen universele adapter gebruikt. Deze kunnen zeer schadelijk zijn voor uw accu in verband met het ontbreken van juiste stroomprogramma’s. Tevens fungeert de eerste cel van de accu als aarde van uw laptop. Indien u de accu verwijdert, bestaat bij sluiting de mogelijkheid dat uw laptop beschadigt. Wij advsieren daarom te allen tijde de accu in uw laptop te laten zitten.


Onderhoud

De twee belangrijkste factoren die de prestaties van de Acer accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Sygnosis accu verschilt per type, maar een gemiddelde accu gaat 2 tot 3 jaar mee. Accu’s slijten ook bij weinig gebruik; in het vorige hoofdstuk staat beschreven hoe u uw accu zo lang mogelijk mee kan laten gaan.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan zeer schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop daarom zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.


Deze accu is geschikt voor uw Acer Extensa 5230e.

Extra afbeeldingen voor Acer Extensa 5230e Accu

Acer Extensa 5230e Accu foto 1 bekijken Acer Extensa 5230e Accu foto 2 bekijken Acer Extensa 5230e Accu foto 3 bekijken Acer Extensa 5230e Accu foto 4 bekijken Acer Extensa 5230e Accu foto 5 bekijken

Acer Extensa 5230e Accu specificaties

MerkSygnosis
TypeAccu
Voltage10.8 - 11.1v
Amperage4400mA
Plug-maat
KleurZwart
ConditieNieuw
LevertijdOp voorraad, direct leverbaar.
VoorraadMeer dan 50 stuks voorradig
9.7/10

Niet zeker welke laptop u heeft?

JaNee