Check 800.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4321 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

40054523 Adapter

Vermogen 24W
Plugmaat 3,5 mm * 1,35 mm
Spanning 12V
Max. stroomsterkte 2A
Merk Medion
Garantie 1 jaar
Nooit meer leverbaar.

Uitgebreide specificaties

Technische specificaties
i Vermogen: 24W
Maximaal belast vermogen van de oplader. Mag altijd hoger zijn dan het vermogen van de originele oplader en het vermogen dat de laptop vraagt. Het vermogen van de oude oplader is te vinden op het label van de oplader of onderop de laptop.
Vermogen 24W
i Plugmaat: 3,5 mm * 1,35 mm
Het type plug van de oplader. Laptops gebruiken verschillende plugs. Deze moet hetzelfde zijn als die van uw originele oplader.
Plugmaat 3,5 mm * 1,35 mm
i Spanning: 12V
De spanning dient gelijk te zijn aan de spanning van de originele oplader en de spanning die de laptop aangeeft. Een afwijking tot 10% of ongeveer 1V is toegestaan en veroorzaakt geen problemen.
Spanning 12V
i Max. stroomsterkte: 2A
De maximale stroomsterkte die deze oplader kan leveren. Deze mag altijd hoger zijn dan die van uw originele oplader of uw laptop omdat het een maximale belasting aangeeft. U vindt deze stroomsterkte op het label van uw oplader of onderop uw laptop.
Max. stroomsterkte 2A
i Input: 100-240V 50/60hz
De input van de adapter. Dit is bij een netstroomadapter gelijk aan de spanning en frequentie van de netstroom
Input 100-240V 50/60hz
Veiligheid & Keurmerken
i Conformiteit: CE, RoHS, FCC
Deze adapter voldoet aan deze keurmerken en/of richtlijnen
Conformiteit CE, RoHS, FCC
i Overstroombeveiliging (OCP): Ja
Overstroombeveiliging zorgt er voor dat de adapter zichzelf automatisch uitschakelt wanneer deze te zwaar (130% - 150%) wordt belast (te veel stroom wordt onttrokken)
Overstroombeveiliging (OCP) Ja
i Kortsluitingsbeveiliging (SCP): Ja
Kortsluitingsbeveiliging zorgt er voor dat de adapter zichzelf uitschakelt om kortsluiting te voorkomen
Kortsluitingsbeveiliging (SCP) Ja
i Overspanningsbeveiliging (OVP): Ja
Beveiligd tegen over- en onderspanning (110% - 130%) vanaf het stroomnet en spanningspieken naar de laptop
Overspanningsbeveiliging (OVP) Ja
Algemene informatie
i Kleur: Zwart
Kleur van dit product
Kleur Zwart
i Merk: Medion
De fabrikant van dit product
Merk Medion
i Staat: Nieuw
De staat van dit product: nieuw of gebruikt
Staat Nieuw
i Garantie: 1 jaar
Garantie na aankoop van dit product
Garantie 1 jaar

40054523 Adapter is ook geschikt voor

Veelgestelde vragen over de 40054523 Adapter

Wij hebben zorgvuldig uitgezocht dat dit product geschikt is als 40054523 Adapter. Dat betekent dat u zonder twijfel dit product kunt bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning mocht u eventueel problemen ondervinden met dit product.

Als u de adapter aansluit op de laptop, gaat er meestal een lampje branden op de laptop. In elk geval zou de laptop gewoon aan moeten gaan zolang de adapter is aangesloten. Gaat de laptop niet meer aan of gaat het lampje niet meer branden? Dan is de adapter waarschijnlijk kapot. In dat geval is het aan te raden om een nieuwe 40054523 Adapter aan te schaffen.

Nee, bij ViaDennis kiezen we heel bewust om voor elke laptop een passende adapter op maat te verkopen. Een maatproduct heeft namelijk heel veel voordelen ten opzichte van een universele adapter. Een universele adapter heeft vaak een wisselende spanning die foutgevoelig kan zijn en soms zelfs schadelijk voor een laptop. Daarnaast heeft deze vaak allemaal losse plugjes die een zwak punt in de verbinding met de laptop zijn. Ook is een universele adapter bijna altijd een stuk duurder dan een gewone replacement adapter. Daarom kiezen wij voor deze 40054523 Adapter die perfect geschikt is voor uw specifieke laptop model.

Ja, het is van belang dat de spanning van de adapter overeenkomt met uw originele laptop adapter. Wij hebben het werk al voor u gedaan en vastgesteld dat de 12V die deze adapter levert, de juiste spanning is voor uw laptop. Mocht u dit willen controleren, kunt u dit meestal terugvinden op uw oude adapter of op de onderkant van uw laptop. Houdt er hier rekening mee dat er een verschil van 1V mag zitten tussen uw originele adapter en deze 40054523 Adapter.

Als een adapter erg heet wordt, is dit vaak een teken dat deze versleten is. De adapter verliest dan een groot deel van zijn vermogen en wordt in feite overbelast. In veel gevallen gaat de adapter daarom ook snel stuk wanneer deze langere tijd zo heet wordt. Ook kan het gevaarlijk zijn wanneer een adapter zo heet wordt dat deze kan smelten of brand kan veroorzaken. Het is daarom verstandig een adapter te vervangen wanneer deze te heet wordt. Overweeg ook de laptop accu te vervangen - deze heeft een vergelijkbare levensduur met uw adapter en een versleten accu kan ook een nieuwe laptop adapter beschadigen.

Watt is de eenheid van vermogen en geeft bij een laptop adapter het maximale elektrische vermogen aan dat de adapter kan leveren. Het vermogen van deze 40054523 Adapter is 24W. De adapter kan nooit meer leveren dan een laptop vraagt en daarom is de adapter altijd geschikt om een adapter te vervangen met een lager vermogen. Wij hebben al uitgezocht dat deze adapter met een vermogen van 24 geschikt is voor uw laptop. U hoeft dit dus niet meer te controleren.

JaNee