Check 800.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4396 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

Lenovo accu

Een Lenovo accu koopt u direct en snel op ViaDennis.nl. Elk model Lenovo accu in de webshop is direct leverbaar tenzij anders staat aangegeven. Onze huismerk Sygnosis accu's zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. Onze high performance Premium Lenovo accu's zijn zelfs voorzien van 5 jaar garantie.

Hieronder vindt u de verschillende Lenovo modellen waar wij accu's voor aanbieden. Populaire groepen zijn onder andere de Lenovo Ideapad accu, Lenovo Thinkpad accu en de Lenovo Yoga accu Selecteer eenvoudig de serie waar uw Lenovo toe behoort en u vindt snel en eenvoudig de juiste accu voor uw Lenovo laptop model. Met een nieuwe Lenovo accu bent u weer helemaal mobiel en kunt u uw laptop weer als voorheen gebruiken.

Staat uw serie er niet tussen of weet u niet welke serie u nodig heeft? Dan kunt u ons altijd bereiken op info@viadennis.nl of telefonisch op 058-845 00 61 tussen 9:00 en 21:30. Onze deskundige klantenservice helpt u graag aan de juiste Lenovo accu.

Kies hier uw Lenovo model

Lenovo accu veelgestelde vragen

Als u Lenovo accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Lenovo laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Lenovo model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Lenovo model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Lenovo laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Lenovo accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Lenovo model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Lenovo op onze site vindt.

Een Lenovo accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de Lenovo accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een Lenovo accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe Lenovo accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Lenovo adapter kopen.

Elke Lenovo accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De Lenovo accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe Lenovo accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Lenovo model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Lenovo accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Lenovo is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Lenovo en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Lenovo model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Lenovo model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Lenovo laptop maar een nummer van een Lenovo accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Lenovo accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Lenovo accu.

JaNee