Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4317 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Samsung adapter

Een Samsung adapter voor alle Samsung modellen vindt u eenvoudig en snel op ViaDennis.nl. Alle Samsung adapters zijn voorzien van 1 jaar garantie. De Samsung adapters zjin allemaal voorradig en zijn direct leverbaar. Bestelt u voor 21:00 dan ontvangt u de Samsung adapter nog de volgende werkdag in huis!

De juiste Samsung adapter vindt u het makkelijkst door gebruik te maken van de onderstaande lijst met modellen. Klik simpelweg op het Samsung model dat u heeft en u krijgt een lijst met beschikbare Samsung adapters.

Weet u niet zeker welke Samsung laptop u heeft? Bel dan gerust met de helpdesk op 058-8450061 of stuur een mail naar info@viadennis.nl. Onze medewerkers helpen u graag met het vinden van de juiste Samsung adapter.

Zoek u een ander merk laptop adapter? Dan kunt u via de navigatie aan de linkerkant van deze pagina uw laptop merk selecteren om zo de accu te vinden die u zoekt.

Kies hier uw Samsung model

Samsung adapter veelgestelde vragen

Als u Samsung adapter gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Samsung laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Samsung model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Samsung model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Samsung laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Samsung adapter vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Samsung model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Samsung op onze site vindt.

Met een Samsung adapter laadt u uw laptop op. Het is het blok dat uw laptop via een kabel met de netstroom verbindt. De adapter sluit u op de netstroom aan wanneer de laptop weer opgeladen moet worden.

De meeste Samsung adapters hebben een los netsnoer. Het netsnoer is de kabel die de adapter met het stopcontact verbindt. Dit netsnoer kunt u bij ons eenvoudig los bij bestellen. Sommige Samsung adapters zijn wandadapters en steekt u direct in het stopcontact. Deze adapters hebben dus geen los netsnoer en worden in hun geheel geleverd.

Het meest eenvoudige is om uit te zoeken welk Samsung model u precies heeft. Hierboven vindt u hoe u dat het beste kunt vinden. Aan de hand van dit model kunt u het makkelijkst de juiste adapter voor uw laptop vinden. U hoeft dan niets te weten van verschillende specificaties en plugafmetingen van verschillende Samsung adapters.

Kunt u echt uw laptop model niet vinden? U kunt dan ook altijd nog zoeken op het onderdeelnummer van uw adapter. Dit vindt u op een label aan de onderkant van de adapter. Controleer bij het zoeken op onderdeelnummer de afbeelding of de afmeting van de plug overeenkomt met uw adapter. Hier kunnen bij sommige onderdeelnummers afwijkingen in voorkomen.

Wanneer uw Samsung niet meer oplaadt, is dit vaak een indicatie dat uw Samsung adapter kapot is. Ook wanneer de laptop aan de netstroom ineens uitvalt, kan dit betekenen dat de adapter kapot is. Laadt u accu helemaal niet meer op? Dit kan aan de Samsung adapter liggen maar ook aan uw accu. Mocht een nieuwe adapter dit niet oplossen, is het aan te raden ook een nieuwe Samsung accu aan te schaffen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Samsung model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Samsung adapter van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Samsung is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Samsung en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Samsung model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Samsung model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Samsung laptop maar een nummer van een Samsung adapter zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Samsung adapter. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Samsung adapter.

JaNee