Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 3850 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

LG laptop onderdelen

Eenvoudig en snel de juiste LG onderdelen bestellen? Wij hebben voor u zorgvuldig uitgezocht welke LG onderdelen passen op uw laptop. Alle onderdelen worden razendsnel verzonden en zijn voorzien van een 30 dagen niet goed, geld terug regeling.

Mocht u toch problemen ondervinden met een LG onderdeel dat u in onze webshop voor uw laptop gevonden heeft? Wij bieden altijd volledige ondersteuning en lossen elk probleem samen met u op.

Hieronder treft u ons volledige overzicht van LG series waar wij laptop adapters en accu's voor aanbieden. Zo vindt u snel en eenvoudig het juiste LG onderdeel voor uw laptop.

Voor vragen kunt u ons contactformulier gebruiken, of bellen met 058 - 845 0061.

 

Kies hier uw Lg model

LG adapter veelgestelde vragen

Als u LG adapter gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Lg laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Lg model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Lg model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Lg laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig LG adapter vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Lg model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Lg op onze site vindt.

Met een LG adapter laadt u uw laptop op. Het is het blok dat uw laptop via een kabel met de netstroom verbindt. De adapter sluit u op de netstroom aan wanneer de laptop weer opgeladen moet worden.

De meeste Lg adapters hebben een los netsnoer. Het netsnoer is de kabel die de adapter met het stopcontact verbindt. Dit netsnoer kunt u bij ons eenvoudig los bij bestellen. Sommige Lg adapters zijn wandadapters en steekt u direct in het stopcontact. Deze adapters hebben dus geen los netsnoer en worden in hun geheel geleverd.

Het meest eenvoudige is om uit te zoeken welk Lg model u precies heeft. Hierboven vindt u hoe u dat het beste kunt vinden. Aan de hand van dit model kunt u het makkelijkst de juiste adapter voor uw laptop vinden. U hoeft dan niets te weten van verschillende specificaties en plugafmetingen van verschillende Lg adapters.

Kunt u echt uw laptop model niet vinden? U kunt dan ook altijd nog zoeken op het onderdeelnummer van uw adapter. Dit vindt u op een label aan de onderkant van de adapter. Controleer bij het zoeken op onderdeelnummer de afbeelding of de afmeting van de plug overeenkomt met uw adapter. Hier kunnen bij sommige onderdeelnummers afwijkingen in voorkomen.

Wanneer uw Lg niet meer oplaadt, is dit vaak een indicatie dat uw LG adapter kapot is. Ook wanneer de laptop aan de netstroom ineens uitvalt, kan dit betekenen dat de adapter kapot is. Laadt u accu helemaal niet meer op? Dit kan aan de LG adapter liggen maar ook aan uw accu. Mocht een nieuwe adapter dit niet oplossen, is het aan te raden ook een nieuwe Lg accu aan te schaffen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Lg model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een LG adapter van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Lg is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Lg en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Lg model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Lg model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Lg laptop maar een nummer van een LG adapter zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele LG adapter. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw LG adapter.

JaNee