Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4370 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Medion accu

Een Medion accu vindt u voordelig en snel op onze webshop Viadennis.nl. Elke Medion accu die u bij ons op de website vindt is voorradig en direct leverbaar. Bestelt u uw Medion accu voor 21:00, dan ontvangt u nog de volgende werkdag uw bestelling aan de deur, met uitzondering van bestellingen in het weekend. Iedere Medion accu is kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan uw originele Medion accu en wordt geleverd voorzien van 12 maanden volledige garantie.

U vindt uw Medion accu eenvoudig op het MD nummer, dat u onderop de laptop kunt vinden. Via de onderstaande link alle Medion op MD nummer krijgt u vervolgens een lijst met alle Medion MD nummer waar u uw eigen nummer kunt selecteren. Zo krijgt u een overzicht van welke Medion accu wij voor uw model aanbieden.

Zoek u een ander merk laptop accu? Dan kunt u via de navigatie aan de linkerkant van deze pagina uw laptop merk selecteren om zo de accu te vinden die u zoekt.

Staat uw Medion MD nummer er niet tussen of ondervindt u andere problemen met het vinden van de juiste Medion accu? De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord op 058-8450061 tussen 09:00 en 21:30 of info@viadennis.nl

Kies hier uw Medion model

Medion accu veelgestelde vragen

Als u Medion accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Medion laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Medion model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Medion model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Medion laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Medion accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Medion model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Medion op onze site vindt.

Een Medion accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de Medion accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een Medion accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe Medion accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Medion adapter kopen.

Elke Medion accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De Medion accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe Medion accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Medion model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Medion accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Medion is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Medion en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Medion model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Medion model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Medion laptop maar een nummer van een Medion accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Medion accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Medion accu.

JaNee