Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4317 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Onderdelen MacBook

Apple laptop adapters, Apple laptop accu's en Apple laptop autoladers voor alle modellen. Via de links hieronder vindt u eenvoudig uw model Apple laptop en alle vervangende producten die daarvoor in de webshop beschikbaar zijn. Tevens kunt u de afbeeldingen onderin de pagina toepassen als filter zodat u gerichter kan kiezen voor het product waar u naar op zoek bent.

Zoekt u een vervangende MagSafe adapter voor uw MacBook? Dan kunt u terecht op onze vernieuwde pagina van MagSafe adapters. U vindt uw adapter eenvoudig aan de hand van de vorm van uw connector of de leeftijd en afmeting van uw laptop!

Wij zijn dagelijks tussen 09:00 en 21:30 te bereiken om u telefonisch te hulp te staan op 058 - 845 0061. U kunt ons ook bereiken via het contactformulier of een mail naar verkoop@viadennis.nl.

 

Hoe vind ik de juiste MacBook adapter?

Kies hier uw Apple model

Apple onderdelen veelgestelde vragen

Als u een Apple onderdelen gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Apple laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Apple model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Apple model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Apple laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Apple onderdelen vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Apple model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Apple op onze site vindt.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Apple model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Apple onderdelen van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Apple is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Apple en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Apple model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Apple model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Apple laptop maar een nummer van een Apple onderdelen zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Apple onderdelen. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Apple onderdelen.

viadennis.nl is an independent enterprise and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Apple Computer, Inc. Apple, the Apple logo, AppleScript, iMac, Mac Mini, MacBook Pro, Mac, Mac logo, Macintosh, Power Macintosh, PowerBook, and WebObjects are trademarks of Apple Computer Inc., registered in the U.S. and other countries. Graphics used on this site under copyright to ViaDennis.nl. Additional company and product names may be trademarks or registered trademarks of the individual companies and are hereby acknowledged.
JaNee