Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4370 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Asus adapter

Een Asus laptop adapter kopen doet u eenvoudig en snel via onze webshop! Al vanaf €17,95 bieden wij kwaliteits vervangende Asus adapters aan voor alle verschillende modellen. Elke Asus adapter die u vindt in onze webshop is voorzien van minimaal 1 volledige jaar garantie. De Asus adapters zijn allemaal voorradig en direct leverbaar. Bij een bestelling op werkdagen voor 21:00 ontvangt u de Asus adapter de volgende dag nog in huis.

Via onderstaande navigatie vindt u eenvoudig de Asus adapter die u nodig heeft. U kunt op letter en nummer navigeren om zo bij de Asus laptop uit te komen die u bezit. U krijgt dan een overzicht van alle beschikbare Asus adapters voor dat Asus type.Zoekt u bijvoorbeeld een adapter voor de Asus K50, dan kiest u voor de K series en vervolgens voor de K50 series.

Zoek u een ander merk laptop adapter? Dan kunt u via de navigatie aan de linkerkant van deze pagina uw laptop merk selecteren om zo de accu te vinden die u zoekt.

Wilt u een Asus laptop adapter kopen maar heeft u vragen over de adapter of kunt u de juiste niet vinden? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen op info@viadennis.nl of 058-8450061. Onze deskundige klantenservice helpt u graag bij het vinden van de juiste Asus laptop adapter.

Kies hier uw Asus model

Asus adapter veelgestelde vragen

Als u Asus adapter gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Asus laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Asus model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Asus model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Asus laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Asus adapter vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Asus model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Asus op onze site vindt.

Met een Asus adapter laadt u uw laptop op. Het is het blok dat uw laptop via een kabel met de netstroom verbindt. De adapter sluit u op de netstroom aan wanneer de laptop weer opgeladen moet worden.

De meeste Asus adapters hebben een los netsnoer. Het netsnoer is de kabel die de adapter met het stopcontact verbindt. Dit netsnoer kunt u bij ons eenvoudig los bij bestellen. Sommige Asus adapters zijn wandadapters en steekt u direct in het stopcontact. Deze adapters hebben dus geen los netsnoer en worden in hun geheel geleverd.

Het meest eenvoudige is om uit te zoeken welk Asus model u precies heeft. Hierboven vindt u hoe u dat het beste kunt vinden. Aan de hand van dit model kunt u het makkelijkst de juiste adapter voor uw laptop vinden. U hoeft dan niets te weten van verschillende specificaties en plugafmetingen van verschillende Asus adapters.

Kunt u echt uw laptop model niet vinden? U kunt dan ook altijd nog zoeken op het onderdeelnummer van uw adapter. Dit vindt u op een label aan de onderkant van de adapter. Controleer bij het zoeken op onderdeelnummer de afbeelding of de afmeting van de plug overeenkomt met uw adapter. Hier kunnen bij sommige onderdeelnummers afwijkingen in voorkomen.

Wanneer uw Asus niet meer oplaadt, is dit vaak een indicatie dat uw Asus adapter kapot is. Ook wanneer de laptop aan de netstroom ineens uitvalt, kan dit betekenen dat de adapter kapot is. Laadt u accu helemaal niet meer op? Dit kan aan de Asus adapter liggen maar ook aan uw accu. Mocht een nieuwe adapter dit niet oplossen, is het aan te raden ook een nieuwe Asus accu aan te schaffen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Asus model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Asus adapter van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Asus is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Asus en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Asus model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Asus model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Asus laptop maar een nummer van een Asus adapter zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Asus adapter. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Asus adapter.

JaNee