Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4370 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

HP toetsenbord

Een HP toetsenbord van Viadennis vindt u eenvoudig in onze webshop. Elk HP toetsenbord op de site is voorradig en kan direct geleverd worden waardoor u snel weer aan de slag kunt met uw HP laptop. Elk HP toetsenbord dat we aanbieden is voorzien van 6 maanden garantie. Indien u uw bestelling plaatst voor 6 uur, ontvangt u het HP toetsenbord nog de volgende dag in huis met uitzondering van weekenden.

Het HP toetsenbord voor uw specifieke laptop model vindt u eenvoudig door gebruik te maken van de onderstaande navigatie. Selecteer simpelweg de serie waar uw laptop toe behoort en vervolgens het modelnummer, en u ontvangt een overzichtelijke lijst met de HP toetsenbords die wij aanbieden voor uw specifieke HP laptop model.

Kunt u uw laptop model niet vinden of heeft u andere vragen over een HP toetsenbord van ViaDennis? Dan staan onze medewerkers u graag te woord op 058-8450061 tussen 09:00 en 21:30 of kunt u via de mail contact opnemen met info@viadennis.nl

Kies hier uw Hp model

HP toetsenbord veelgestelde vragen

Als u HP toetsenbord gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Hp laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Hp model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Hp model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Hp laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig HP toetsenbord vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Hp model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Hp op onze site vindt.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Hp model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een HP toetsenbord van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Hp is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Hp en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Hp model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Hp model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Hp laptop maar een nummer van een HP toetsenbord zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele HP toetsenbord. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw HP toetsenbord.

JaNee