Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4425 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Asus laptop onderdelen

Asus laptop onderdelen snel, vertrouwd en veilig bestellen? In onze webshop vindt u uitsluitend kwaliteit producten met 1 jaar garantie. Voor elke Asus laptop hebben wij adapters, autoladers, accu's en toetsenborden. Gebruik onze handige merknavigatie of zoek in onze zoekfunctie rechtsbovenin naar uw Asus onderdeel.

U kunt via de onderstaande links navigeren naar producten die specifiek passen bij een bepaald model notebook van het merk Asus. Daarvoor klikt u hieronder op de serie Asus notebook dat u heeft (vaak aan de hand van de eerste letter van het modelnummer) en vervolgt u dit proces in de volgende schermen. U kunt ook direct filteren op categorie - adapter, accu, toetsenbord of autolader - door de afbeeldingen onderaan te gebruiken.

Voor aanvullende informatie kunt u gebruik maken van ons contactformulier, bellen met 058 - 845 0061 of een mail sturen naar info@viadennis.nl.

Kies hier uw Asus model

Asus onderdelen veelgestelde vragen

Als u een Asus onderdelen gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Asus laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Asus model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Asus model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Asus laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Asus onderdelen vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Asus model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Asus op onze site vindt.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Asus model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Asus onderdelen van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Asus is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Asus en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Asus model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Asus model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Asus laptop maar een nummer van een Asus onderdelen zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Asus onderdelen. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Asus onderdelen.

JaNee