Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4425 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Gigabyte adapter

Een Gigabyte adapter voor ieder Gigabyte laptop model vindt u eenvoudig en snel in de webshop van Viadennis.nl. Iedere Gigabyte adapter die bij ons in de webshop beschikbaar is, is voorradig. Indien u uw Gigabyte adapter bestelt voor 21:00, dan ontvangt u deze nog de volgende werkdag aan de deur, uitgezonderd 's weekends. De Gigabyte adapters van Viadennis zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan originele Gigabyte adapters en zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. Kortom, de juiste Gigabyte adapter voor de beste prijs.

Onderstaand ziet u een lijst met alle series van Gigabyte. Via deze lijst kunt u eenvoudig en snel uw Gigabyte adapter vinden en bestellen. Klik simpelweg op de serie waartoe uw adapter laptop behoort om de juiste Gigabyte adapter te vinden. Doorgaans vindt u dit op de onderzijde van uw adapter laptop.

Met vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk op info@viadennis.nl. Voor direct contact kunt u tussen 09:00 en 21:30 terecht op 058-8450061.

Kies hier uw Gigabyte model

Gigabyte adapter veelgestelde vragen

Als u Gigabyte adapter gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Gigabyte laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Gigabyte model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Gigabyte model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Gigabyte laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Gigabyte adapter vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Gigabyte model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Gigabyte op onze site vindt.

Met een Gigabyte adapter laadt u uw laptop op. Het is het blok dat uw laptop via een kabel met de netstroom verbindt. De adapter sluit u op de netstroom aan wanneer de laptop weer opgeladen moet worden.

De meeste Gigabyte adapters hebben een los netsnoer. Het netsnoer is de kabel die de adapter met het stopcontact verbindt. Dit netsnoer kunt u bij ons eenvoudig los bij bestellen. Sommige Gigabyte adapters zijn wandadapters en steekt u direct in het stopcontact. Deze adapters hebben dus geen los netsnoer en worden in hun geheel geleverd.

Het meest eenvoudige is om uit te zoeken welk Gigabyte model u precies heeft. Hierboven vindt u hoe u dat het beste kunt vinden. Aan de hand van dit model kunt u het makkelijkst de juiste adapter voor uw laptop vinden. U hoeft dan niets te weten van verschillende specificaties en plugafmetingen van verschillende Gigabyte adapters.

Kunt u echt uw laptop model niet vinden? U kunt dan ook altijd nog zoeken op het onderdeelnummer van uw adapter. Dit vindt u op een label aan de onderkant van de adapter. Controleer bij het zoeken op onderdeelnummer de afbeelding of de afmeting van de plug overeenkomt met uw adapter. Hier kunnen bij sommige onderdeelnummers afwijkingen in voorkomen.

Wanneer uw Gigabyte niet meer oplaadt, is dit vaak een indicatie dat uw Gigabyte adapter kapot is. Ook wanneer de laptop aan de netstroom ineens uitvalt, kan dit betekenen dat de adapter kapot is. Laadt u accu helemaal niet meer op? Dit kan aan de Gigabyte adapter liggen maar ook aan uw accu. Mocht een nieuwe adapter dit niet oplossen, is het aan te raden ook een nieuwe Gigabyte accu aan te schaffen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Gigabyte model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Gigabyte adapter van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Gigabyte is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Gigabyte en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Gigabyte model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Gigabyte model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Gigabyte laptop maar een nummer van een Gigabyte adapter zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Gigabyte adapter. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Gigabyte adapter.

JaNee