Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4321 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Samsung accu

Een Samsung accu voor ieder Samsung model vindt u eenvoudig en snel bij Viadennis.nl. Elke Samsung accu die u vindt op de Viadennis website is voorradig en direct leverbaar. Bij een bestelling voor 21:00 ontvangt u de Samsung accu nog de volgende dag aan de deur met uitzondering van de weekenden. Elke Samsung accu van Viadennis is kwalitatief minstens gelijkwaardig aan uw originele Samsung accu en is voorzien van één jaar volledige garantie.

In de onderstaande lijst ziet u de verschillende Samsung series waarvoor wij een Samsung accu aanbieden. U kunt eenvoudig navigeren op de series en op modelnummers om de Samsung accu te vinden die u zoekt. Zoekt u bijvoorbeeld een Samsung R510 AS01 accu, dan kiest u voor de R Series en vervolgens voor de R510 AS01.

Zoek u een ander merk laptop accu? Dan kunt u via de navigatie aan de linkerkant van deze pagina uw laptop merk selecteren om zo de accu te vinden die u zoekt.

Indien u aanvullende vragen heeft over de producten in de webshop of onze service, dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice op 058-8450061. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord. U kunt ook mail naar info@viadennis.nl of gebruik maken van ons online contactformulier.

Kies hier uw Samsung model

Samsung accu veelgestelde vragen

Als u Samsung accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Samsung laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Samsung model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Samsung model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Samsung laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Samsung accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Samsung model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Samsung op onze site vindt.

Een Samsung accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de Samsung accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een Samsung accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe Samsung accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Samsung adapter kopen.

Elke Samsung accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De Samsung accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe Samsung accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Samsung model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Samsung accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Samsung is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Samsung en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Samsung model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Samsung model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Samsung laptop maar een nummer van een Samsung accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Samsung accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Samsung accu.

JaNee