Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4015 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

LG laptop onderdelen

Eenvoudig en snel de juiste LG onderdelen bestellen? Wij hebben voor u zorgvuldig uitgezocht welke LG onderdelen passen op uw laptop. Alle onderdelen worden razendsnel verzonden en zijn voorzien van een 30 dagen niet goed, geld terug regeling.

Mocht u toch problemen ondervinden met een LG onderdeel dat u in onze webshop voor uw laptop gevonden heeft? Wij bieden altijd volledige ondersteuning en lossen elk probleem samen met u op.

Hieronder treft u ons volledige overzicht van LG series waar wij laptop adapters en accu's voor aanbieden. Zo vindt u snel en eenvoudig het juiste LG onderdeel voor uw laptop.

Voor vragen kunt u ons contactformulier gebruiken, of bellen met 058 - 845 0061.

 

Kies hier uw Lg model

Populaire Lg onderdeelnummers

LG accu veelgestelde vragen

Als u LG accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Lg laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Lg model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Lg model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Lg laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig LG accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Lg model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Lg op onze site vindt.

Een LG accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de LG accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een LG accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe LG accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Lg adapter kopen.

Elke LG accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De LG accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe LG accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Lg model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een LG accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Lg is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Lg en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Lg model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Lg model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Lg laptop maar een nummer van een LG accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele LG accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw LG accu.

JaNee