Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4425 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Acer toetsenbord

Acer toetsenbord kopen al vanaf € 26,95 bij ViaDennis.nl. A-kwaliteit vervangende toetsenborden, direct uit onze eigen ruime voorraad leverbaar.

In de onderstaande lijst met modellen en series vind snel en eenvoudig het juiste keyboard voor uw laptop. Kies de serie waar jouw laptop toe behoort (zoals bijvoorbeeld Aspire V3) en selecteer vervolgens uw specifieke laptop model. U krijgt dan het overzicht met de Acer toetsenborden die we beschikbaar hebben voor uw laptop model.

Staat uw Acer toetsenbord er niet tussen of weet u niet welk Acer model u precies heeft? Kijk dan onderop uw laptop naar het exacte model nummer. Kunt u dit niet vinden of heeft u aanvullende vragen? Dan helpen we u graag! U kunt ons bereiken via info@viadennis.nl of tussen 9:00 en 21:30 op 058 845 00 61. Onze deskundige klantenservice helpt u graag snel aan het juiste Acer toetsenbord.

Kies hier uw Acer model

Acer toetsenbord veelgestelde vragen

Als u Acer toetsenbord gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Acer laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Acer model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Acer model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Acer laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Acer toetsenbord vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Acer model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Acer op onze site vindt.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Acer model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Acer toetsenbord van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Acer is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Acer en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Acer model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Acer model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Acer laptop maar een nummer van een Acer toetsenbord zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Acer toetsenbord. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Acer toetsenbord.

JaNee