Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4425 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Medion adapter

Een Medion Adapter voor ieder Medion laptop model vindt u eenvoudig en snel in de webshop van Viadennis.nl. Iedere Medion adapter die bij ons in de webshop beschikbaar is, is voorradig. Indien u uw Medion adapter bestelt voor 21:00, dan ontvangt u deze nog de volgende werkdag aan de deur, uitgezonderd 's weekends. De Medion adapters van Viadennis zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan originele Medion adapters en zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. Kortom, de juiste Medion adapter voor de beste prijs.

U vindt uw Medion adapter het eenvoudigst aan de hand van uw Medion MD nummer. Dit nummer staat meestal onderop uw laptop. Als u dit nummer gevonden heeft klikt u onderstaande op Medion Series op MD nummer en vervolgens op het corresponderende nummer van uw laptop model. U krijgt dan een overzicht van Medion adapters die geschikt zijn voor uw specifieke model.

Heeft u aanvullende vragen over de service of Medion adapters in onze webshop, dan kunt u gerust contact opnemen met onze helpdesk op 058-8450061 tussen 09:00 en 21:30 of door middel van een e-mail naar info@viadennis.nl

Kies hier uw Medion model

Medion adapter veelgestelde vragen

Als u Medion adapter gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Medion laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Medion model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Medion model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Medion laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Medion adapter vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Medion model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Medion op onze site vindt.

Met een Medion adapter laadt u uw laptop op. Het is het blok dat uw laptop via een kabel met de netstroom verbindt. De adapter sluit u op de netstroom aan wanneer de laptop weer opgeladen moet worden.

De meeste Medion adapters hebben een los netsnoer. Het netsnoer is de kabel die de adapter met het stopcontact verbindt. Dit netsnoer kunt u bij ons eenvoudig los bij bestellen. Sommige Medion adapters zijn wandadapters en steekt u direct in het stopcontact. Deze adapters hebben dus geen los netsnoer en worden in hun geheel geleverd.

Het meest eenvoudige is om uit te zoeken welk Medion model u precies heeft. Hierboven vindt u hoe u dat het beste kunt vinden. Aan de hand van dit model kunt u het makkelijkst de juiste adapter voor uw laptop vinden. U hoeft dan niets te weten van verschillende specificaties en plugafmetingen van verschillende Medion adapters.

Kunt u echt uw laptop model niet vinden? U kunt dan ook altijd nog zoeken op het onderdeelnummer van uw adapter. Dit vindt u op een label aan de onderkant van de adapter. Controleer bij het zoeken op onderdeelnummer de afbeelding of de afmeting van de plug overeenkomt met uw adapter. Hier kunnen bij sommige onderdeelnummers afwijkingen in voorkomen.

Wanneer uw Medion niet meer oplaadt, is dit vaak een indicatie dat uw Medion adapter kapot is. Ook wanneer de laptop aan de netstroom ineens uitvalt, kan dit betekenen dat de adapter kapot is. Laadt u accu helemaal niet meer op? Dit kan aan de Medion adapter liggen maar ook aan uw accu. Mocht een nieuwe adapter dit niet oplossen, is het aan te raden ook een nieuwe Medion accu aan te schaffen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Medion model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Medion adapter van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Medion is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Medion en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Medion model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Medion model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Medion laptop maar een nummer van een Medion adapter zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Medion adapter. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Medion adapter.

JaNee