Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4425 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Over ViaDennis

Over ViaDennis

ViaDennis levert al jaren vervangende accessoires voor alle merken laptops van uitstekende kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Voor alle A-merken leveren wij zowel orginele producten als vervangende producten van hoge kwaliteit. Onze medewerkers weten altijd welke producten geschikt zijn voor uw laptop en u kunt altijd bij ons terecht.

Momenteel verkopen we op onze webshops hoofdzakelijk laders, autoladers en accu's maar wij zijn druk bezig ons assortiment uit te breiden. Houdt u vooral onze website in de gaten voor andere producten zodat u als eerste kan profiteren van onze voordelige aanbiedingen.

 

 

Assortiment

Ons assortiment is zeer uitgebreid en omvat alle bekende merken laptops. U vindt bij ons laders, accu's, autoladers en nog vele andere accessoires voor uw laptop. Indien u uw laptop niet op de website kunt vinden, kunt u altijd contact opnemen met ViaDennis om onze medewerkers te raadplegen.

Wij bieden zowel originele als replacement onderdelen aan. U kunt op de productpagina aan het merk zien of het om een origineel of replacement product gaat. De meeste replacement producten zijn van ons eigen merk Sygnosis. Dit zijn hoge kwaliteit replacement producten die voldoen aan Europese richtlijnen.

 

 

Betaling

Op onze webshop kunt u kiezen voor veel verschillende betalingsmethoden. Het overzicht van alle methoden kunt u vinden op onze klantenservice pagina.

Indien u een bedrag dient te betalen aan ViaDennis, kunt u het bedrag overmaken naar het onderstaande rekeningnummer.

IBAN NL15 RABO 0145 8924 41 - ViaDennis International B.V. - Rabobank te Leeuwarden
Onder vermelding van uw factuurnummer

 

Let op dat indien u via AfterPay bestelt, u het bedrag niet direct naar ons overmaakt. U dient het bedrag te betalen aan AfterPay via de mail die u van hun ontvangen heeft.

Voor betalingen van een buitenlandse rekening:

BIC RABONL2U
IBAN NL15 RABO 0145 8924 41

 

 

Vestiging

Sinds 2015 is ViaDennis gevestigd in een pand aan de Wismastate in Camminghaburen in Leeuwarden. De contactgegevens vindt u hieronder.

 

ViaDennis International B.V.
Wismastate 7
8926RA Leeuwarden

058-8450061
info@viadennis.nl
Rekeningnummer: IBAN NL15 RABO 0145 8924 41
Kamer van Koophandel: 01121875
BTW nummer: NL818457533.B01

JaNee