Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4117 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Garantie

Viadennis.nl staat garant voor de kwaliteit van de producten die wij in onze webshop verkopen. Wij bieden daarom 1 jaar volledige garantie op alle producten die u op onze site vindt.

Indien u een product bij ons heeft aangeschaft dat een defect vertoont, kunt u aan de hand van de aanwijzingen op onze retourpagina het product retourneren. Onze medewerkers zullen constateren wat het probleem is en u vervolgens een vervangend product uitleveren of u op de hoogte brengen van de vervolgprocedure.  

De garantie die wij bieden is een verkopersgarantie. Deze garantie bieden wij zelf en is niet een fabrieksgarantie. U dient dan ook contact met ons op te nemen omtrent garantiegevallen. De verkopersgarantie doet niks af aan de wettelijke garantie die op uw product van toepassing is. De wettelijke garantie is van toepassing op alle producten in onze webshop verschilt per product en aanschafprijs. De wettelijke garantie houdt in dat het product geen gebreken hoort te vertonen, die niet te verwachten zijn tijdens de verwachte levensduur bij normaal gebruik.

Hebt u vragen over onze garantieregeling of is u niet duidelijk hoe de procedure in zijn gang gaat? Dan kunt u telefonisch contactmet ons opnemen op 058 – 845 00 61. U kunt tevens contact met ons opnemen via het contactformulier op de website.

Terug naar hoofdpagina

 

Ons aanbod

Bij ViaDennis vindt u voor alle A-merken onder andere laptops adapters, laptop accu's, laptop toetsenborden en laptop reisladers. Naast deze hoofdproducten hebben we voor sommige modellen ook docking stations, laptop schermen en meer. Indien u ons volledige aanbod voor uw laptop type wilt zien, kunt u onderaan de pagina de merknavigatie gebruiken om bij uw laptop model alle beschikbare producten te bekijken.

Laptop adapter Laptop accu Laptop autolader Laptop keyboard

Selecteer het merk van uw laptop

 
JaNee