Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4425 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis
U bent hier:HomeMagSafeMagSafe 2

MagSafe 2 connector

MagSafe 2 connector

De MagSafe 2 connector is de nieuwste uitvoering van de Apple MagSafe connector. De connector is gebruikt in adapters voor MacBooks vanaf mid 2012. Onder andere MacBook Air laptops met retina displays gebruiken adapters met een MagSafe 2 connector.

Selecteer hoeveel watt uw adapter is:

45W
(MacBook Air)
60W
(MacBook 13 inch)
85W
(MacBook 15-17 inch)
 

U vindt het aantal watt van uw oude adapter op uw adapter. Heeft u de originele adapter niet meer of is de tekst niet (meer) leesbaar? Dan kunt u aan de hand van de grootte van het scherm kiezen. Voor een MacBook Air (11 en 13 inch) kiest u de 45 watt adapter. Voor een MacBook (Pro) 13 inch kiest u de 60 watt adapter. Voor 15 inch en groter kiest u de 17 inch adapter.

Weet u de schermgrootte van uw MacBook niet? Kijk dan op onze pagina's over schermgrootte van MacBooks. Hier vindt u hoe u kunt achterhalen welke afmeting uw laptop heeft en welke adapter u dus nodig heeft.

Of selecteer uw MacBook model

MacBook modellen met MagSafe 2 adapters per jaartal

 

Weet u niet uit welk jaar uw Apple is? Dan kunt u het best via de bovenste selectie de juiste connector van uw adapter selecteren. Via deze weg vindt u snel en eenvoudig de juiste vervangende adapter. Ook kunt u hieronder het onderdeelnummer van uw adapter selecteren. Komt u er niet uit, neem dan gerust contact op met info@viadennis.nl.

<< Terug naar het overzicht van alle MagSafe adapters

JaNee