Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4252 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

ETAP10E Tablet Adapter

Vermogen 10W
Plugmaat Samsung galaxy tab
Spanning 5V
Max. stroomsterkte 2A
Merk Sygnosis
Garantie 1 jaar
Nooit meer leverbaar.

Omschrijving

Zoek niet langer, deze ETAP10E Tablet Adapter is perfect voor uw laptop! Deze adapter is betaalbaar, direct leverbaar en op maat gemaakt voor uw laptop model. Na ontvangst van uw adapter niet tevreden? Bij ons bent u gegarandeerd van 30 dagen niet goed, geld terug.

Deze Samsung Galaxy Tab adapter levert 5V tegen 2A - Maximaal 10 watt. De plug van de adapter past op elk type van de Samsung Galaxy Tab serie. Deze Samsung Galaxy tab adapter is altijd voorradig en binnen 1 werkdag leverbaar. Indien u voor 18:00 bestelt, ontvangt u de adapter nog de volgende dag in huis!

De adapter is geschikt voor alle types, de Galaxy Tab, Galaxy Tab2 en de Galaxy Tab Note. Het is voor u dus niet nodig uit te zoeken wel type Galaxy Tab u heeft, deze Samsung Galaxy Tab adapter is altijd de beste keuze voor uw specifieke model.

De Samsung Galaxy Tab adapter bestaat uit 1 deel en is niet modulair, waardoor u niet het risico loopt de kabel of de adapter kwijt te raken. Hierdoor bent u altijd zeker dat u uw tablet kunt opladen wanneer u dat wilt.

De Samsung Galaxy Tab adapter is voorzien van een handige verwijderbare stekker. Door middel van een simpel kliksysteem kunt u de stekker van de adapter afhalen en vervangend door een ander type. Hierdoor zit u ook in het buitenland nooit zonder stroom voor uw tablet!

Deze Samsung Galaxy Tab adapter is voorzien van 1 jaar volledige garantie en is direct leverbaar. Binnen 30 dagen na aanschaf heeft u de mogelijkheid de adapter te retourneren met recht op creditering van het volledige aankoopbedrag.

Kortom, de beste kwaliteit en de beste service die u online kunt vinden!

Prestaties

Deze adapter verzekert optimale prestaties van uw laptop. Met deze Samsung Galaxy Tab Adapter 5 Volt 2 Ampère kunt u overal opladen waar een stopcontact beschikbaar is. Deze adapter is ideaal als vervangende adapter of als extra adapter wanneer u uw laptop op meerdere plaatsen wilt gebruiken.

Uitgebreide specificaties

Technische specificaties
i Vermogen: 10W
Maximaal belast vermogen van de oplader. Mag altijd hoger zijn dan het vermogen van de originele oplader en het vermogen dat de laptop vraagt. Het vermogen van de oude oplader is te vinden op het label van de oplader of onderop de laptop.
Vermogen 10W
i Plugmaat: Samsung galaxy tab
Het type plug van de oplader. Laptops gebruiken verschillende plugs. Deze moet hetzelfde zijn als die van uw originele oplader.
Plugmaat Samsung galaxy tab
i Spanning: 5V
De spanning dient gelijk te zijn aan de spanning van de originele oplader en de spanning die de laptop aangeeft. Een afwijking tot 10% of ongeveer 1V is toegestaan en veroorzaakt geen problemen.
Spanning 5V
i Max. stroomsterkte: 2A
De maximale stroomsterkte die deze oplader kan leveren. Deze mag altijd hoger zijn dan die van uw originele oplader of uw laptop omdat het een maximale belasting aangeeft. U vindt deze stroomsterkte op het label van uw oplader of onderop uw laptop.
Max. stroomsterkte 2A
i Input: 100-240V 50/60hz
De input van de adapter. Dit is bij een netstroomadapter gelijk aan de spanning en frequentie van de netstroom
Input 100-240V 50/60hz
Algemene informatie
i Kleur: Zwart
Kleur van dit product
Kleur Zwart
i Merk: Sygnosis
De fabrikant van dit product
Merk Sygnosis
i Staat: Nieuw
De staat van dit product: nieuw of gebruikt
Staat Nieuw
i Garantie: 1 jaar
Garantie na aankoop van dit product
Garantie 1 jaar

Samsung Galaxy Tab Adapter 5 Volt 2 Ampère is ook geschikt voor

Geschikt voor de volgende laptops

Bezig met laden...

Klantbeoordelingen

5/5 (2 reviews)
Op 26-07-2021

Goed services. Bestelling op tijd geleverd

Op 26-10-2020

Prima verzorgde bestelling en aflevering

  • CheckAlles goed verzorgd
JaNee