Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4311 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

A1540 USB-C Oplader

Vermogen 29W
Plugmaat USB-C Wit
Spanning 14,5V
Max. stroomsterkte 2A
Merk Apple
Garantie 1 jaar
Nooit meer leverbaar.

Omschrijving

Zoek niet langer, deze A1540 USB-C Oplader is perfect voor uw laptop! Deze adapter is betaalbaar en op maat gemaakt voor uw laptop model. Na ontvangst van uw adapter niet tevreden? Bij ons bent u gegarandeerd van 30 dagen niet goed, geld terug.

Met een originele Apple USB-C oplader laadt u efficiënt en snel uw Apple apparaten op. Deze USB-C 29W lichtnetadapter is geschikt voor meerdere MacBook Retina modellen van 12 en 13 inch. Ook perfect geschikt voor bepaalde iPhone- of iPad Pro-modellen. Voor deze apparaten gaat het opladen met deze USB-C oplader extra snel. Heeft u een iPhone 8 of nieuwer? Dan is deze oplader ideaal om uw telefoon supersnel mee op te laden.

Prestaties

Deze adapter verzekert optimale prestaties van uw laptop. Met deze A1540 USB-C Oplader kunt u overal opladen waar een stopcontact beschikbaar is. Deze adapter is ideaal als vervangende adapter of als extra adapter wanneer u uw laptop op meerdere plaatsen wilt gebruiken.

Uitgebreide specificaties

Technische specificaties
i Vermogen: 29W
Maximaal belast vermogen van de oplader. Mag altijd hoger zijn dan het vermogen van de originele oplader en het vermogen dat de laptop vraagt. Het vermogen van de oude oplader is te vinden op het label van de oplader of onderop de laptop.
Vermogen 29W
i Plugmaat: USB-C Wit
Het type plug van de oplader. Laptops gebruiken verschillende plugs. Deze moet hetzelfde zijn als die van uw originele oplader.
Plugmaat USB-C Wit
i Spanning: 14,5V
De spanning dient gelijk te zijn aan de spanning van de originele oplader en de spanning die de laptop aangeeft. Een afwijking tot 10% of ongeveer 1V is toegestaan en veroorzaakt geen problemen.
Spanning 14,5V
i Max. stroomsterkte: 2A
De maximale stroomsterkte die deze oplader kan leveren. Deze mag altijd hoger zijn dan die van uw originele oplader of uw laptop omdat het een maximale belasting aangeeft. U vindt deze stroomsterkte op het label van uw oplader of onderop uw laptop.
Max. stroomsterkte 2A
i Input: 100-240V 50/60hz
De input van de adapter. Dit is bij een netstroomadapter gelijk aan de spanning en frequentie van de netstroom
Input 100-240V 50/60hz
Netsnoer
i Netstroomaansluiting: Wandmodel (vaste stekker)
Geeft aan of deze adapter direct in het stopcontact gaat of met een los netsnoer moet worden verbonden
Netstroomaansluiting Wandmodel (vaste stekker)
Veiligheid & Keurmerken
i Conformiteit: CE, RoHS, FCC
Deze adapter voldoet aan deze keurmerken en/of richtlijnen
Conformiteit CE, RoHS, FCC
i Thermische beveiliging (OTP): Ja
Thermische beveiliging betekent dat de adapter beveiligd is tegen oververhitting
Thermische beveiliging (OTP) Ja
i Overstroombeveiliging (OCP): Ja
Overstroombeveiliging zorgt er voor dat de adapter zichzelf automatisch uitschakelt wanneer deze te zwaar (130% - 150%) wordt belast (te veel stroom wordt onttrokken)
Overstroombeveiliging (OCP) Ja
i Kortsluitingsbeveiliging (SCP): Ja
Kortsluitingsbeveiliging zorgt er voor dat de adapter zichzelf uitschakelt om kortsluiting te voorkomen
Kortsluitingsbeveiliging (SCP) Ja
i Overspanningsbeveiliging (OVP): Ja
Beveiligd tegen over- en onderspanning (110% - 130%) vanaf het stroomnet en spanningspieken naar de laptop
Overspanningsbeveiliging (OVP) Ja
Algemene informatie
i Kleur: Wit
Kleur van dit product
Kleur Wit
i Merk: Apple
De fabrikant van dit product
Merk Apple
i Staat: Nieuw
De staat van dit product: nieuw of gebruikt
Staat Nieuw
i Garantie: 1 jaar
Garantie na aankoop van dit product
Garantie 1 jaar

A1540 USB-C Oplader is ook geschikt voor

Usb-c oplader onderdeelnummers

Geschikt voor de volgende laptops

Bezig met laden...

Veelgestelde vragen over de A1540 USB-C Oplader

Bij ViaDennis zijn we altijd zeer zorgvuldig met het uitzoeken van de juiste oplader voor elk laptop model. Wij hebben met zekerheid vastgesteld dat deze oplader geschikt is om te gebruiken als A1540 USB-C Oplader. U kunt deze dus gerust bestellen en hoeft de specificaties van de oplader verder niet te controleren. Bestel deze oplader vandaag nog en werk snel weer verder met uw laptop.

Ja, wij hebben vastgesteld dat deze USB-C oplader de juiste spanning levert om te gebruiken als A1540 USB-C Oplader. U hoeft dit dus niet meer te controleren - deze oplader is de perfecte keuze voor uw apparaat! Toch nog twijfels? Dan is het handig om te weten dat deze USB-C oplader verschillende spanningen aan ieder apparaat kan leveren. Met een spanning van 14,5V levert de oplader altijd precies de spanning waar uw apparaat om vraagt. Dat maakt deze oplader de ideale keus voor u!

Deze USB-C oplader kan ook 5V of 12V apparaten opladen. Dat betekent dat deze USB-C oplader prima geschikt is voor uw telefoon of tablet. Het is wel van belang dat uw telefoon of tablet dan ook een USB-C aansluiting heeft. Deze oplader heeft een vaste kabel en kan dus alleen gebruikt worden op moderne apparaten met een USB-C poort.

Deze USB-C oplader kan maximaal 29W leveren. De oplader levert echter altijd alleen waar het aangesloten apparaat om vraagt. Wij hebben al zorgvuldig voor u uitgezocht dat deze lader ideaal is om te gebruiken als A1540 USB-C Oplader. Niet alleen is deze oplader perfect geschikt voor uw laptop, hij is tevens te gebruiken om een groot aantal telefoons en tablets mee op te laden! U haalt hiermee dus voordelig en zeer veelzijdige oplader in huis.

JaNee