Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4130 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Dell Latitude accu

Een Dell Latitude accu voor ieder Dell Latitude laptop model vindt u eenvoudig en snel in de webshop van Viadennis.nl. Iedere Dell Latitude adapter die bij ons in de webshop beschikbaar is, is voorradig. Indien u uw Dell Latitude adapter bestelt voor 21:00, dan ontvangt u deze nog de volgende werkdag aan de deur, uitgezonderd 's weekends. De Dell Latitude accus van Viadennis zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan originele Dell Latitude accus en zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. Kortom, de juiste Dell Latitude accu voor de beste prijs.

U vindt uw accu eenvoudig via de onderstaande lijst met Dell Latitude series. U kunt in de onderstaande lijst uw Dell Latitude model kiezen voor een overzicht van de juiste Dell Latitude accus die wij aanbieden voor uw specifieke laptop model. Uw model- of serienummer vindt u doorgaans onderop uw Dell Latitude laptop op een sticker.

U kunt voor aanvullende informatie altijd terecht bij onze helpdesk. Telefonisch zijn we op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 21:30 op 058-8450061. U kunt ook mailen naar info@viadennis.nl of gebruik maken van ons online  contactformulier.

Kies hier uw Dell model

Dell Latitude accu veelgestelde vragen

Als u Dell Latitude accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Dell laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Dell model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Dell model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Dell laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Dell Latitude accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Dell model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Dell op onze site vindt.

Een Dell Latitude accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de Dell Latitude accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een Dell Latitude accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe Dell Latitude accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Dell adapter kopen.

Elke Dell Latitude accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De Dell Latitude accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe Dell Latitude accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Dell model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Dell Latitude accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Dell is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Dell en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Dell model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Dell model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Dell laptop maar een nummer van een Dell Latitude accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Dell Latitude accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Dell Latitude accu.

JaNee