Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4251 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

HP Compaq Business Notebook accu

Een HP Compaq Business Notebook accu voor ieder HP Compaq Business Notebook laptop model vindt u eenvoudig en snel in de webshop van Viadennis.nl. Iedere HP Compaq Business Notebook adapter die bij ons in de webshop beschikbaar is, is voorradig. Indien u uw HP Compaq Business Notebook adapter bestelt voor 21:00, dan ontvangt u deze nog de volgende werkdag aan de deur, uitgezonderd 's weekends. De HP Compaq Business Notebook accus van Viadennis zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan originele HP Compaq Business Notebook accus en zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. Kortom, de juiste HP Compaq Business Notebook accu voor de beste prijs.

U vindt uw accu eenvoudig via de onderstaande lijst met HP Compaq Business Notebook series. U kunt in de onderstaande lijst uw HP Compaq Business Notebook model kiezen voor een overzicht van de juiste HP Compaq Business Notebook accus die wij aanbieden voor uw specifieke laptop model. Uw model- of serienummer vindt u doorgaans onderop uw HP Compaq Business Notebook laptop op een sticker.

Voor vragen omtrent uw HP Compaq Business Notebook accu kunt u dagelijks tussen 09:00 en 21:30 contact opnemen met 058-8450061 of te allen tijde een mail sturen naar  info@viadennis.nl

Kies hier uw Hp model

HP Business Notebook accu veelgestelde vragen

Als u HP Business Notebook accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Hp laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Hp model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Hp model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Hp laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig HP Business Notebook accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Hp model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Hp op onze site vindt.

Een HP Business Notebook accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de HP Business Notebook accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een HP Business Notebook accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe HP Business Notebook accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Hp adapter kopen.

Elke HP Business Notebook accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De HP Business Notebook accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe HP Business Notebook accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Hp model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een HP Business Notebook accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Hp is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Hp en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Hp model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Hp model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Hp laptop maar een nummer van een HP Business Notebook accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele HP Business Notebook accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw HP Business Notebook accu.

JaNee