Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4370 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

MSI Classic accu

Vind uw MSI Classic accu eenvoudig op de Viadennis webshop! Onze MSI Classic accus zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan uw originele MSI Classic accu en voorzien van een jaar volledige garantie. Elke MSI Classic accu die u op onze webshop vindt is voorradig en kan direct geleverd worden. Met uizondering van 's weekends worden bestellingen voor 21:00 nog de volgende werkdag thuis bezorgd. Bestel dus snel, de beste MSI Classic accu voor de juiste prijs.

De MSI Classic accu die u zoekt vindt u eenvoudig via onderstaande navigatie. Klik simpelweg op het accu model dat u heeft en u krijgt een selectie van MSI Classic adapters die geschikt is voor uw laptop. Vervolgens kunt u in het overzicht de MSI Classic adapter kiezen die u zoekt. Uw modelnummer staat meestal op een sticker onderop uw MSI Classic laptop.

Kunt u uw model niet vinden of twijfelt u over een bepaalde MSI Classic accu, dan kunt u contact met ons opnemen op 058-8450061 of via een mail naar  info@viadennis.nl. De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te hulp.

Kies hier uw Msi model

MSI Classic Series accu veelgestelde vragen

Als u MSI Classic Series accu gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Msi laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Msi model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Msi model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Msi laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig MSI Classic Series accu vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Msi model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Msi op onze site vindt.

Een MSI Classic Series accu is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de MSI Classic Series accu kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder accu zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De accu zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een MSI Classic Series accu bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop accu defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De accu heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen accu meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe MSI Classic Series accu.

In sommige gevallen laadt de accu helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte accu maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe accu dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Msi adapter kopen.

Elke MSI Classic Series accu verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de accu steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de accu te oud is. De MSI Classic Series accu is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe MSI Classic Series accu gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Msi model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een MSI Classic Series accu van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Msi is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Msi en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Msi model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Msi model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Msi laptop maar een nummer van een MSI Classic Series accu zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele MSI Classic Series accu. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw MSI Classic Series accu.

JaNee