Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3221 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Apple autolader

Een Apple autolader vindt u snel en eenvoudig op de Viadennis.nl webshop. Voor elk Apple laptop model hebben wij een passende autolader, al vanaf € 24,95. Elke Apple autolader is specifiek ontworpen voor een Apple model dus geen universele lader. Elke Apple autolader op de Viadennis website is voorradig en direct leverbaar. Bij een bestelling voor 21:00 wordt de Apple autolader nog de volgende geleverd, met uitzondering van weekenden. De garantietermijn op alle Apple autoladers is 1 jaar.

U vindt uw Apple autolader door gebruik te maken van de onderstaande lijst met Apple laptop series. Zoekt u bijvoorbeeld een Macbook Pro 13" Autolader, dan selecteert u MacBook Pro 13" -> A1278 en krijgt u een overzicht met Apple autoladers voor die specifieke Apple laptop.

Met verdere vragen of opmerkingen over onze site, service of producten kunt u dagelijks tussen 09:00 en 21:30 terecht op 058-8450061 of kunt u een mail sturen naar info@viadennis.nl

Welke MagSafe autolader heb ik nodig voor mijn MacBook

Kies hier uw Apple model

Populaire Apple onderdeelnummers

Apple autolader veelgestelde vragen

Als u Apple autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Apple laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Apple model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Apple model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Apple laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Apple autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Apple model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Apple op onze site vindt.

Met een Apple autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Apple autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Apple laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Apple autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Apple in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Apple model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Apple autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Apple is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Apple en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Apple model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Apple model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Apple laptop maar een nummer van een Apple autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Apple autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Apple autolader.

viadennis.nl is an independent enterprise and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Apple Computer, Inc. Apple, the Apple logo, AppleScript, iMac, Mac Mini, MacBook Pro, Mac, Mac logo, Macintosh, Power Macintosh, PowerBook, and WebObjects are trademarks of Apple Computer Inc., registered in the U.S. and other countries. Graphics used on this site under copyright to ViaDennis.nl. Additional company and product names may be trademarks or registered trademarks of the individual companies and are hereby acknowledged.
JaNee