Check 600.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3221 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

Compaq autolader

Een Compaq Autolader voor elk Compaq laptop model al vanaf € 24,95! Onze Compaq autoladers zijn specifiek ontworpen voor uw Compaq laptop en geen universele producten. Deze Compaq autoladers zijn de ideale oplossing als u veel onderweg bent of van plan bent lange afstanden af te leggen. Elke Compaq autolader die u op de site vindt is voorradig en direct leverbaar. Bij bestellingen voor 21:00 ontvangt u uw Compaq autolader nog de volgende dag in huis, met uitzondering van de weekenden. Iedere Compaq adapter is voorzien van één jaar volledige garantie.

U vindt uw Compaq autolader door de onderstaande lijst te gebruiken. Wilt u bijvoorbeeld een Compaq Presario CQ61-100sd Autolader bestellen, dan selecteert u Presario->CQ61->100sd en krijgt u een overzicht van de Compaq autoladers die wij aanbieden voor een CQ61 model.

Heeft u problemen met het vinden van de juiste Compaq autolader of andere vragen over onze producten of service, dan kunt u eenvoudig contact opnemen met onze klantenservice op 058-8450061 tussen 09:00 en 21:30 of door middel van een mail naar info@viadennis.nl. Ook kunt u gebruik maken van ons handig online contactformulier.

Kies hier uw Compaq model

Compaq autolader veelgestelde vragen

Als u Compaq autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Compaq laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Compaq model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Compaq model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Compaq laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Compaq autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Compaq model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Compaq op onze site vindt.

Met een Compaq autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Compaq autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Compaq laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Compaq autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Compaq in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Compaq model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Compaq autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Compaq is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Compaq en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Compaq model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Compaq model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Compaq laptop maar een nummer van een Compaq autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Compaq autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Compaq autolader.

JaNee