Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3176 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Dell Studio autolader

Een Dell Studio autolader voor elk type Dell Studio laptop vindt u eenvoudig bij Viadennis.nl. Elke Dell Studio autolader is van minimaal dezelfde kwaliteit als het origineel en voorzien van een jaar volledige garantie. Elke Dell Studio autolader die in de webshop beschikbaar is, is voorradig en direct leverbaar. Bij bestellingen voor 21:00 ontvangt u de bestelling nog de volgende werkdag in huis, met uizondering van het weekend.

U vindt uw autolader eenvoudig via de onderstaande lijst met Dell Studio series. U kunt in de onderstaande lijst uw Dell Studio model kiezen voor een overzicht van de juiste Dell Studio autoladers die wij aanbieden voor uw specifieke laptop model. Uw model- of serienummer vindt u doorgaans onderop uw Dell Studio laptop op een sticker.

Kunt u uw model niet vinden of twijfelt u over een bepaalde Dell Studio autolader, dan kunt u contact met ons opnemen op 058-8450061 of via een mail naar  info@viadennis.nl. De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te hulp.

Kies hier uw Dell model

Dell Studio autolader veelgestelde vragen

Als u Dell Studio autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Dell laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Dell model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Dell model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Dell laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Dell Studio autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Dell model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Dell op onze site vindt.

Met een Dell Studio autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Dell Studio autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Dell laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Dell Studio autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Dell in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Dell model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Dell Studio autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Dell is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Dell en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Dell model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Dell model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Dell laptop maar een nummer van een Dell Studio autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Dell Studio autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Dell Studio autolader.

JaNee