Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4366 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Fujitsu Siemens autolader

Een Fujtisu Siemens autolader voor uw laptop model vindt u eenvoudig in onze webshop. Elke Fujitsu Siemens autolader van Viadennis is voorzien van één jaar volledige garantie. Tevens is elke Fujitsu Siemens autolader die u in de webshop vindt voorradig en direct leverbaar. Bij bestellingen voor 21:00 geldt dat u ze nog de volgende werkdag ontvangt, met uitzondering van bestelling die in het weekend geplaatst worden.

De onderstaande navigatie biedt u eenvoudig de mogelijkheid de juiste Fujitsu Siemens autolader voor uw laptop model te vinden. Zoekt u bijvoorbeeld een Fujitsu Siemens Amilo Pi2515 Autolader, dan selecteert u Amilo->P Series->Pi2515 voor een overzicht voor alle Fujitsu Siemens autoladers die wij aanbieden voor uw model.

Heeft u nog vragen over de Fujitsu Siemens autolader die wij aanbieden dan kunt u terecht bij onze klantenservice op 058-8450061 tussen 09:00-21:30 of te allen tijde op info@viadennis.nl

Kies hier uw Fujitsu siemens model

Fujitsu Siemens autolader veelgestelde vragen

Als u Fujitsu Siemens autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Fujitsu siemens laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Fujitsu siemens model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Fujitsu siemens model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Fujitsu siemens laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Fujitsu Siemens autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Fujitsu siemens model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Fujitsu siemens op onze site vindt.

Met een Fujitsu Siemens autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Fujitsu Siemens autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Fujitsu siemens laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Fujitsu Siemens autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Fujitsu siemens in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Fujitsu siemens model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Fujitsu Siemens autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Fujitsu siemens is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Fujitsu siemens en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Fujitsu siemens model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Fujitsu siemens model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Fujitsu siemens laptop maar een nummer van een Fujitsu Siemens autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Fujitsu Siemens autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Fujitsu Siemens autolader.

JaNee