Check 600.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3221 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

LG autolader

Vind uw LG autolader eenvoudig op de Viadennis webshop! Onze LG autoladers zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan uw originele LG autolader en voorzien van een jaar volledige garantie. Elke LG autolader die u op onze webshop vindt is voorradig en kan direct geleverd worden. Met uizondering van 's weekends worden bestellingen voor 21:00 nog de volgende werkdag thuis bezorgd. Bestel dus snel, de beste LG autolader voor de juiste prijs.

De juiste LG autolader vindt u het makkelijkst door gebruik te maken van de onderstaande lijst met modellen. Klik simpelweg op het LG model dat u heeft en u krijgt een lijst met beschikbare LG autoladers.

Indien u problemen heeft het vinden van de juiste LG autolader, kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 058 - 845 0061. Wij zijn elke dag bereikbaar van 09:00 tot 21:30. Tevens kunt u gebruik maken van het contactformulier via de link onderaan de pagina of een mail naar  info@viadennis.nl.

Kies hier uw Lg model

Populaire Lg onderdeelnummers

LG autolader veelgestelde vragen

Als u LG autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Lg laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Lg model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Lg model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Lg laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig LG autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Lg model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Lg op onze site vindt.

Met een LG autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een LG autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Lg laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke LG autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Lg in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Lg model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een LG autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Lg is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Lg en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Lg model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Lg model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Lg laptop maar een nummer van een LG autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele LG autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw LG autolader.

JaNee