Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4366 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Medion autolader

Elke Medion autolader vindt u bij ons eenvoudig in de webshop. Iedere Medion autolader op de site is voorradig en direct leverbaar. Bestelling voor 21:00 worden nog dezelfde dag verzonden en ontvangt u de volgende werkdag in huis, met uizondering van het weekend. Tevens is elke Medion autolader voorzien van één jaar volledige garantie.

U vindt de juiste Medion autolader voor uw model door gebruik te maken van de onderstaande links. U kunt uw MD nummer doorgaans vinden op de onderzijde van uw laptop. Vervolgens kunt u de link Alle Medion op MD nummer volgens en in de lijst met nummers uw modelnummer opzoeken. U krijgt vervolgens een overzicht met alle Medion autoladers die wij aanbieden voor uw specifieke laptop model.

Met vragen over de Medion autolader die u zoekt kunt u terecht bij onze klantenservice op 058-8450061 tussen 09:00-21:30 of via e-mail naar info@viadennis.nl

Kies hier uw Medion model

Medion autolader veelgestelde vragen

Als u Medion autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Medion laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Medion model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Medion model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Medion laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Medion autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Medion model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Medion op onze site vindt.

Met een Medion autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Medion autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Medion laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Medion autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Medion in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Medion model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Medion autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Medion is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Medion en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Medion model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Medion model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Medion laptop maar een nummer van een Medion autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Medion autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Medion autolader.

JaNee