Check 600.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3224 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

Panasonic autolader

Vind uw Panasonic autolader eenvoudig op de ViaDennis webshop! Onze Panasonic autoladers zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan uw originele Panasonic autolader en voorzien van een jaar volledige garantie. Elke Panasonic autolader die u op onze webshop vindt is voorradig en kan direct geleverd worden. Met uizondering van 's weekends worden bestellingen voor 21:00 nog de volgende werkdag thuis bezorgd. Bestel dus snel, de beste Panasonic autolader voor de juiste prijs.

Onderstaand ziet u een lijst met alle series van Panasonic. Via deze lijst kunt u eenvoudig en snel uw Panasonic autolader vinden en bestellen. Klik simpelweg op de serie waartoe uw autolader laptop behoort om de juiste Panasonic autolader te vinden. Doorgaans vindt u dit op de onderzijde van uw autolader laptop.

Kunt u uw model niet vinden of twijfelt u over een bepaalde Panasonic autolader, dan kunt u contact met ons opnemen op 058-8450061 of via een mail naar  info@viadennis.nl. De medewerkers van onze klantenservice staan u graag te hulp.

Kies hier uw Panasonic model

Panasonic autolader veelgestelde vragen

Als u Panasonic autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Panasonic laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Panasonic model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Panasonic model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Panasonic laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Panasonic autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Panasonic model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Panasonic op onze site vindt.

Met een Panasonic autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Panasonic autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Panasonic laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Panasonic autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Panasonic in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Panasonic model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Panasonic autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Panasonic is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Panasonic en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Panasonic model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Panasonic model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Panasonic laptop maar een nummer van een Panasonic autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Panasonic autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Panasonic autolader.

JaNee