Check 600.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3221 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

Sony Vaio autolader

Vind uw Sony Vaio autolader eenvoudig op de Viadennis webshop! Onze Sony Vaio autoladers zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan uw originele Sony Vaio autolader en voorzien van een jaar volledige garantie. Elke Sony Vaio autolader die u op onze webshop vindt is voorradig en kan direct geleverd worden. Met uizondering van 's weekends worden bestellingen voor 21:00 nog de volgende werkdag thuis bezorgd. Bestel dus snel, de beste Sony Vaio autolader voor de juiste prijs.

De juiste Sony Vaio autolader voor uw laptop model, vindt u via de onderstaande lijst. Selecteert simpelweg de serie en vervolgens het modelnummer van uw Sony Vaio laptop, en u krijgt een overzicht te zien met alle Sony Vaio autoladers die wij beschikbaar hebben voor uw laptop.

Met vragen of opmerkingen kunt u altijd terecht bij onze helpdesk op info@viadennis.nl. Voor direct contact kunt u tussen 09:00 en 21:30 terecht op 058-8450061.

Kies hier uw Sony model

Sony Vaio autolader veelgestelde vragen

Als u Sony Vaio autolader gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Sony laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Sony model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Sony model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Sony laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Sony Vaio autolader vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Sony model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Sony op onze site vindt.

Met een Sony Vaio autolader kunt u onderweg in de auto uw laptop eenvoudig opladen. Dit kunt u doen door de autolader aan te sluiten op de 12V aansluiting in uw auto. Een Sony Vaio autolader is daarom ideaal voor tijdens een vakantie of wanneer u voor uw werk veel onderweg bent. Zo komt u nooit ergens aan met een lege Sony laptop en kunt u uw laptop onderweg blijven gebruiken.

Elke Sony Vaio autolader in onze webshop heeft een ingangsspanning van 12V nodig. Elke normale aansluiting voor een sigarettenaansteker in een auto levert 12V. De enige uitzondering hierop zijn vrachtwagens die vaak een 24V aansluiting hebben. U kunt onze autoladers voor Sony in elke normale personenauto met een 12V aansluiting gebruiken.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Sony model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Sony Vaio autolader van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Sony is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Sony en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Sony model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Sony model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Sony laptop maar een nummer van een Sony Vaio autolader zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Sony Vaio autolader. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Sony Vaio autolader.

JaNee