Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.3 gemiddeld uit 4010 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Compaq onderdelen

Wij bieden Compaq adapters, Compaq accu's, Compaq keyboards, Compaq autoladers en overige Compaq laptop onderdelen aan voor de meeste Compaq modellen. De verschillende categoriën vindt u hieronder in de afbeeldingen die u als filter kunt toepassen. Via de tekstlinks kunt u eenvoudig navigeren naar de pagina met de verzameling van producten voor uw specifieke Compaq laptop.

Komt u er niet uit, dan kunt u ons via mail bereiken op info@viadennis.nl of via het contactformulier, dat u kunt vinden via een link onderaan de pagina. U kunt ons ook bereiken tussen 09:00 uur en 21:30 uur op 058-8450061.

Kies hier uw Compaq model

Compaq batterij veelgestelde vragen

Als u Compaq batterij gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Compaq laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Compaq model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Compaq model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Compaq laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Compaq batterij vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Compaq model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Compaq op onze site vindt.

Een Compaq batterij is de energiebron van de laptop wanneer deze niet is aangesloten op de netstroom. Dankzij de Compaq batterij kunt u de laptop gebruiken wanneer deze niet op de stroom zit aangesloten. Zonder batterij zou de laptop direct uitvalleen wanneer u de adapter loskoppelt.

De batterij zit aan de onderkant in de laptop geklikt of is intern ingebouwd. Een Compaq batterij bestaat doorgaans uit een groep - of meerdere groepen - van cellen die samen een bepaalde spanning en capaciteit kunnen leveren.

U merkt vaak dat uw laptop batterij defect is als deze nog maar heel kort meegaat op een enkele lading. De batterij heeft dan de meeste capaciteit verloren en kan de laptop nog maar kort van stroom voorzien. Ook kan het zijn dat de laptop helemaal geen batterij meer ziet. U bent dan toe aan een nieuwe Compaq batterij.

In sommige gevallen laadt de batterij helemaal niet meer op. Dit wijst vaak op een defecte batterij maar kan ook liggen aan een defecte adapter of oplader. Mocht een nieuwe batterij dit niet oplossen, kunt u het best ook een nieuwe Compaq adapter kopen.

Elke Compaq batterij verliest in de loop van tijd zijn capaciteit. Dit merkt u wanneer de batterij steeds sneller leeg loopt. U moet hem dan vaker opladen en kunt hem minder lang los van de netstroom gebruiken. In de meeste gevallen betekent het simpelweg dat de batterij te oud is. De Compaq batterij is dan aan vervanging toe.

Indien u net een nieuwe Compaq batterij gekocht heeft en deze ook snel leeg loopt, is er mogelijk wat anders aan de hand. In dit geval kunt u uitzoeken of er mogelijk zware achtergrond apps op uw laptop draaien. Deze kunnen de laptop extra belasten waardoor deze snel leeg loopt. Ook kunt u mogelijk een zuiniger energiebeheerschema kiezen.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Compaq model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Compaq batterij van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Compaq is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Compaq en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Compaq model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Compaq model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Compaq laptop maar een nummer van een Compaq batterij zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Compaq batterij. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Compaq batterij.

JaNee