Check 600.000+ klanten gingen u voor

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3176 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

Compaq Evo N1010v batterij

Capaciteit 4400mAh
Spanning 14,4V
Vermogen 63Wh
Technologie Lithium-ion (li-ion)
Garantie 1 jaar
Kleur Zwart
Merk Sygnosis
Levertermijn onbekend. Kijk regelmatig of het artikel leverbaar is.

Omschrijving

Zoek niet langer, deze Compaq Evo N1010v batterij is perfect voor uw laptop! Deze batterij is betaalbaar en op maat gemaakt voor uw laptop model. Na ontvangst van uw batterij niet tevreden? Bij ons bent u gegarandeerd van 30 dagen niet goed, geld terug.

Prestaties

Met deze laptop batterij bent u verzekerd van een hoge kwaliteit vervanging van uw originele laptop batterij. Wij hebben met grote zorg de beste batterij geselecteerd als vervanging voor de Compaq Evo N1010v batterij. Met deze batterij kunt u weer jaren vooruit met uw laptop!

De maximale capaciteit van deze batterij is 4400mAh (milliampère-uur). Milliampère-uur van een batterij geeft aan hoe lang de batterij stroom kan leveren zonder geladen te worden. U kunt een batterij met elke capaciteit in uw laptop gebruiken.

Uitgebreide specificaties

Technische specificaties
i Capaciteit: 4400mAh
De maximale capaciteit van de accu. Hoe hoger de capaciteit, hoe langer de laptop op één lading aan kan blijven. Elke capaciteit is geschikt voor uw laptop.
Capaciteit 4400mAh
i Spanning: 14,4V
De spanning van de accu. Deze mag altijd tot 1,5V afwijken zonder dat dit voor problemen kan zorgen. Bij een grotere afwijking raden we aan contact op te nemen met onze klantenservice.
Spanning 14,4V
i Vermogen: 63Wh
De totale energie die deze accu kan leveren in wattuur. Bepaalt net als de capaciteit hoe lang de accu de laptop aan kan houden met één lading.
Vermogen 63Wh
Celinformatie
i Technologie: Lithium-ion (li-ion)
De celtechnologie die wordt gebruikt door de interne accucellen
Technologie Lithium-ion (li-ion)
i Aantal cellen: 8
Aantal cellen aanwezig in de accu
Aantal cellen 8
Algemene informatie
i Garantie: 1 jaar
Garantie na aankoop van dit product
Garantie 1 jaar
i Kleur: Zwart
Kleur van dit product
Kleur Zwart
i Merk: Sygnosis
De fabrikant van dit product
Merk Sygnosis
i Staat: Nieuw
De staat van dit product: nieuw of gebruikt
Staat Nieuw

Compaq Evo N1010v batterij is ook geschikt voor

Veelgestelde vragen over de Compaq Evo N1010v batterij

De deskundige medewerkers van ViaDennis hebben jarenlange ervaring in het uitzoeken van de juiste laptop onderdelen voor elke laptop. Wij hebben vastgesteld dat deze batterij met 100% zekerheid kan dienen als vervanging voor uw Compaq Evo N1010v batterij.

Als de laptop batterij helemaal niet meer oplaadt wanneer de laptop op de netstroom is aangesloten, is de batterij waarschijnlijk kapot. Ook als de laptop vaak plotsteling uitvalt of de batterij heel erg snel leegloopt is de batterij waarschijnlijk kapot. In dit geval is het verstandig een nieuwe Compaq Evo N1010v batterij te kopen. Laadt de laptop nog steeds niet goed met een nieuwe batterij? Overweeg dan ook een nieuwe laptop oplader.

Dit komt doordat de batterij waarschijnlijk versleten is. Na verloop van tijd verliest elke lithium-ion accu zijn capaciteit. Dit is een gevolg van een chemisch proces in de batterij. Als u de Compaq Evo N1010v batterij constant moet opladen en nog maar kort - of helemaal niet - zonder netstroom kunt werken, is de batterij aan vervanging toe.

De capaciteit van een laptop batterij wordt aangegeven in mAh - milliampère-uur, de eenheid van elektrische lading. De hoogte hiervan geeft aan hoeveel lading de batterij maximaal kan opslaan wanneer deze volledig is opgeladen. Dat betekent dat u elke capaciteit batterij in uw laptop kunt gebruiken. Hoe hoger deze capaciteit is, hoe langer u de laptop kunt gebruiken zonder deze op te laden. Deze Compaq Evo N1010v batterij heeft een capaciteit van 4400mAh.

Een moderne lithium-ion batterij zoals deze Compaq Evo N1010v batterij is vrij eenvoudig in het gebruik. De batterij is niet heel gevoelig voor gedeeltelijk opladen of ontladen en kan op elk willekeurig moment aangesloten worden op de netstroom om op te laden. Het is wel verstandig eens in de maand de batterij even tot 5% leeg te laten lopen en vervolgens weer vol te laden. Hiermee kalibreert de batterij met de laptop om de resterende gebruiksduur beter te kunnen inschatten. Gebruikt u de batterij een tijd niet? Laad hem dan op tot ongeveer 50%, dan slijt hij het minst.

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de Sygnosis batterij nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke batterij slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Sygnosis batterij verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een batterij tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw batterij. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw batterij te sparen.

Diepontlading - Als de batterij helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de batterij zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de batterij daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de batterij tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

JaNee