Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3221 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Sony Vaio keyboard

Een Sony Vaio keyboard voor ieder Sony Vaio laptop model vindt u eenvoudig en snel in de webshop van Viadennis.nl. Ieder Sony Vaio keyboard die bij ons in de webshop beschikbaar is, is voorradig. Indien u uw Sony Vaio keyboard bestelt voor 21:00, dan ontvangt u deze nog de volgende werkdag aan de deur, uitgezonderd 's weekends. De Sony Vaio keyboards van Viadennis zijn kwalitatief minimaal gelijkwaardig aan originele Sony Vaio keyboards en zijn voorzien van 1 jaar volledige garantie. Kortom, het juiste Sony Vaio keyboard voor de beste prijs.

Het juiste Sony Vaio keyboard voor uw laptop model vindt u via de onderstaande lijst. Selecteer simpelweg de serie en vervolgens het modelnummer van uw Sony Vaio laptop, en u krijgt een overzicht te zien met alle Sony Vaio keyboards die wij beschikbaar hebben voor uw laptop.

Heeft u aanvullende vragen over de service of Sony Vaio keyboards in onze webshop, dan kunt u gerust contact opnemen met onze helpdesk op 058-8450061 tussen 09:00 en 21:30 of door middel van een e-mail naar  info@viadennis.nl

Kies hier uw Sony model

Sony Vaio keyboard veelgestelde vragen

Als u Sony Vaio keyboard gaat kopen is het handig uw laptop model te weten. Op de meeste Sony laptops vindt u een label op de onderkant waar het laptop model op vermeld staat. Vaak staat dit bovenaan het label. In sommige gevallen wordt het voorafgegaan door een indicatie zoals Model of Type:.

Als u deze nog heeft, kunt u kijken op de bon of in de bevestigingsmail van uw aankoop. Bij de meeste winkels en webshops is hier het volledige Sony model eenvoudig en snel te vinden.

Waarschijnlijk heeft u bij de aankoop van uw laptop ook een handleiding gekregen. In de meeste gevallen vindt u ook in deze handleiding het volledige Sony model terug. Vaak bevat een handleiding een pagina met alle specificaties van de laptop. Hier vindt u ook het exacte model van uw Sony laptop terug.

Aan de hand van het laptop model kunt u eenvoudig Sony Vaio keyboard vinden. Wij hebben al uitgezocht welke producten geschikt zijn voor uw Sony model. U kunt dus onbezorgd het product voor uw laptop bestellen. Wij bieden volledige ondersteuning bij alle producten die u voor uw Sony op onze site vindt.

Wij besteden uiterst veel zorg en tijd in het uitzoeken van de juiste producten bij elk Sony model. Daarom kunt u er zeker van zijn dat elk product dat u bij ons voor uw model vindt, past op uw laptop. Ondervindt u toch een probleem met een Sony Vaio keyboard van ons? Dan bieden wij volledige ondersteuning om er voor te zorgen dat u weer verder kunt met uw laptop.

Het is goed mogelijk dat uw laptop model onder een andere Sony is ingedeeld. U kunt dan naar het overzicht van uw merk. Hier vindt u alle series van Sony en vindt u waarschijnlijk wel de juiste serie waar uw Sony model is ingedeeld. U kunt ook de zoekfunctie bovenin gebruiken en uw Sony model invullen om snel de passende producten te vinden.

Misschien kijkt u over uw model heen en staat deze er wel tussen. Als u op een desktop zit, is er een handige manier om zeker van te zijn dat dit niet het geval is. U kunt Ctrl + F (op Windows) of Cmd + F (op Apple) indrukken. Vervolgens kunt u uw laptop model invullen. Uw browser zoekt dan binnen deze pagina naar de door u ingevoerd tekst.

Een onderdeelnummer is niet een nummer van een Sony laptop maar een nummer van een Sony Vaio keyboard zelf. Dit onderdeelnummer vindt u terug op uw originele Sony Vaio keyboard. De plaats van dit nummer kan per product afwijken. In de meeste gevallen vindt u het op het label aan de onderkant van uw Sony Vaio keyboard.

JaNee