Check Voor 21:00 besteld, morgen in huis

Check Razendsnelle verzending en levering

Check 9.4 gemiddeld uit 3132 reviews

Check 500.000+ producten op voorraad

CheckVoor 21:00 besteld, morgen in huis

Laptop accu vinden

Nieuwe laptop accu kopen

Het kan lastig zijn om de juiste laptop accu te vinden wanneer uw accu toe is aan vervanging. Wij hebben gelukkig al heel veel werk voor u uit handen genomen waardoor u eenvoudig de passende accu voor uw laptop model kunt vinden.

In onze database zijn duizenden accu's gekoppeld aan miljoenen laptop modellen en onderdeelnummers om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken om de juiste laptop accu te vinden.

 

Laptop accu vinden op laptop model

De meest eenvoudig manier om de juiste accu voor uw laptop te vinden is om via onze merknavigatie het juiste laptop model op te zoeken. Zo krijgt u snel en eenvoudig een overzicht met alle accu's die voor uw laptop geschikt zijn.

Bij de meeste laptops vindt u het laptop model op een sticker onderop de laptop. Meestal wordt het voorafgegaan door Model of Type. Via het merk en dit model kunt u snel de juiste accu vinden in onze webshops.

Heeft u problemen met het vinden van het laptop model? Raadpleeg dan ook onze pagina over het vinden van uw laptop model. Hier vindt u veel handige tips die u kunnen helpen om de juiste laptop accu voor uw model te vinden.

 

Laptop accu vinden via het onderdeelnummer

De meeste laptop accu's zijn voorzien van een onderdeelnummer. Dit onderdeelnummer vindt u op het label van de accu is en vaak voorzien van een label zoals PN, Spare of Replace.

Onderdeelnummers zien er voor elk merk anders uit en kunnen mogelijk lastig te identificeren zijn als u niet weet waar u om moet zoeken. Bij veel grotere merken zoals Acer en HP vindt u vaak een onderdeelnummer linksboven op het label van de accu.

Bij andere merken zijn de onderdeelnummers elders geplaatst op de laptop. Een onderdeelnummer moet niet verward worden met een serienummer. Deze staat vaak onder een barcode en kunt u meestal niet gebruiken om op te zoeken.

 

Verwante artikelen

JaNee